Sara, Margareta, Johanna, Magdalena… Fruntimmersveckan har precis passerat och strax bakom hörnet ligger sjusovaredagen och väntar. De tillsammas med rötmånaden är typiska begrepp för Juli månad. Och så semester förstås! De flesta av oss har några veckors ledighet där vi kan hämta andan och få nya krafter inför de mörkare årstiderna. Men hösten har ju ljuspunkter också, tex. PUSS! smiley

Även om vi i PUSS-teamet också har semester så pågår planeringen för PUSS för fullt. Nja, aktiviteten är kanske inte på högsta nivå men det pågår en hel del förberedelser med bla. workshopsschema och tävlingsplanering mm.

Sponsorsidan uppdateras också frekvent men nya sponsorer och fler är på gång!

Det sägs förresten att om man försover sig på sjusovaredagen blir man trött resten av året så glöm inte att ställa klockan i ottan på måndag!