Tänk, för bara några månader sen var hela landskapet runt oss helt vitt av snö, mycket snö, ja, så mycket snö att man nästan trodde att den skulle ligga kvar till midsommar…

Men nu är vi här, sommarsolståndet har passerat och midsommar ligger precis framför dörren. Ingen snö så lång ögat når utan naturen visar sin bästa sida med prunkande grönska. (Jo förstås, bor man i de norra delarna av landet så kanske det kan skymtas lite snö…)

Sommaren innebär också semester för många av oss, så även för oss i PUSS-teamet. I skrivande stund är vår kassör, Monika, på varmare breddgrader och njuter av en välbehövlig semester tillsammans med sin familj. Det innebär då att vår deltagarlista med inbetalningarna inte kommer att kunna uppdateras förrän hon återvänt. Så om du nyligen gjort en inbetalning men inte finns med på listan så vet du nu varför.

Även om det nu är semestertider så pågår det ändå en hel del arbete i bakgrunden där vi försöker forma PUSS-träffen till en oförglömlig upplevelse. Det är som ett stort PUSSel med många bitar som ska på plats med workshops, tävlingar mm mm.

När det gäller workshopsen så tackar vi för all den input vi fått från er genom mail och kommentarer här i bloggen. Det ser ut att bli ett intressant scheman och många av de idéer ni kommit med har också varit i linje med våra tankegångar.

Glöm inte att kika in på sponsorsidan med jämna mellanrum. Den fylls på efter hand med våra generösa sponsorer, det är de som gör att PUSS är möjligt!

Ha en trevlig midsommar allihop!smiley
Vi ses

Maggan/Tigris